Ellel Norge -  Grosås Senter
Samtale- og forbønnsdag

Det var ved å tilby «Healing Retreats» at Ellel Ministries sitt arbeid startet, og de er fortsatt en sentral del av Ellels virksomhet
. Bibelen forteller at Gud både vil og kan møte våre behov og hjelpe oss med våre problem, uansett hvor vanskelige de kan virke. Gud har et hjerte for å helbrede og hjelpe mennesker til frihet fra det som holder dem bundet. Hensikten med en Samtale- og forbønnsdag er å gi enkeltmennesker mulighet for å sette av tid til å møte Gud, være stille for Herren og vende seg til Ham for mer frihet og legedom. 

I Lukas 4: 18-19 siterer Jesus fra Det gamle testamente:

           Herrens Ånd er over meg,
           for han har salvet meg
           til å forkynne et godt budskap for fattige.
           Han har sendt meg for å rope ut
           at fanger skal få frihet
           og blinde få synet igjen,
           for å sette undertrykte fri
           og rope ut et nådens år fra Herren.

Jesus fikk inderlig medynk med menneskene han møtte. Han så at de var plaget på så mange måter og at de var som sauer uten hyrde. Og han visste at de hadde stort behov for legedom.
Mange levde bortvendt fra Ham eller hadde kommet opp i livssituasjoner som fanget dem, som om de var i et usynlig fengsel. De var fysisk, følelsesmessig og åndelig syke, og ofte så skadet på innsiden at de egentlig aldri hadde funnet sin sanne identitet. Når Jesus uttalte ordene i Luk 4,18-19, proklamerte Han samtidig at det var Han selv som var løsningen på menneskenes problem.
I dag, 2000 år senere, trenger menneskene Jesus like mye som da. Løsningen på våre plager er fortsatt den samme: JESUS! Han har bedt de troende, som Hans disipler, om å videreføre den tjenesten Han startet mens Han var på jorden; å forkynne et godt budskap for de fattige, helbrede de som har et knust hjerte og å sette fanger fri.


Praktiske opplysninger om en Samtale- og forbønnsdag