Nyhetsbrev
Ellel Norge -  Grosås Senter
Kjære Ellel-venner!                                                                     Augustbrev 2017

Vi skriver august - og sommeren er på utmarsj. Sommerferie er for de fleste antakelig tilbakelagt, og forhåpentlig har vi opplevd litt forandring fra det vante, vært i andre omgivelser, sett nye steder, truffet familie og gode venner, kanskje møtt nye mennesker og fått nye venner? Lest noe godt, hvilt, eller gjort noe en har tenkt på lenge? Ja, ferie åpner for mange forskjellige muligheter for de fleste av oss. Det er vi takknemlige for! Å kunne koble av er en god gave. Og noen ganger ønsker vi og trenger vi å koble på. J

I Ellel sammenheng har vi hatt mange nye mennesker innom våre kurs og tilbud dette semesteret. I juni hadde vi fullt hus for ukeskurset Breaking Trough To Freedom med Julie Smith og Peter Brokaar fra Ellel Skottland. Det var første gang i Norge for dette kurset som har et noe annerledes innhold enn et vanlig «undervisningskurs». Så vi var spent på gjennomføring og resultat - og vi gledet oss over og gledet oss med glade kursdeltakere!

Nå har vi nettopp avsluttet Holiday Week på Ellel Grosås Senter med feriegjester der mange nasjoner var representert: England, Egypt, Israel, Sør-Afrika, Sveits, Tyskland, Latvia, Nederland og Norge. Det var en flott gjeng med 16 voksne og 8 barn i alderen 2-17 år! Vi er så glade for at de trivdes med opplegget, lekekrok for barna, kreativitetsmuligheter, utflukter og turer, og kveldssamlinger med lek og moro. Folket var fornøyd, til tross for regn nesten hver dag!

Når høsten står for døren, er det for mange en tid for å «koble på» i forhold til det en har engasjement og hjerte for. Ellel Norge er derfor glad for å tilby mange spennende tema denne høsten. Det gjelder både i vest (Ålesund), øst (Lørenskog) og sør (Grosås Senter).

Ellel Grosås Senter:
·Et helt nytt tema i Ellel Norge sammenheng, er ukeskurset 18.-24. september:
«Utrustet for de tider som skal komme».
Kurset tar utgangspunkt i Matt. 24. og 25.
·Ny serie B temahelger starter der 8.-10. september.

Ellel arbeid i vest, Ålesund området:
·«Videre med Jesus», 6 tirsdagskvelder i høst, på Valderøy Bedehus.
Start allerede 15. august.
·Temadag lørdag 14. oktober, «God nok?»
Ellel arbeid i øst, Oslo-området:
·Høstens 5 temadager «Til frihet» starter lørdag 2. september, i Lørenskog Frikirke.

Vi takker for alle gaver til Stiftelsen Ellel Norge; gaver i kroner og gaver i tjeneste på mange forskjellige måter i det arbeidet vårt er avhengig av. Uten alle dere som så villig gir inn av innsats og godhet, var vi jo ikke. Men det Gud har plantet, det vil Han sørge for og verne om. Så hjertelig takk for alle gode bidrag.

Og uten bønn, intet Ellel. Ellel er til for å tjene Herren, og uten Hans nåde, var vi heller ikke.
Når dere ber, be fortsatt om
·Rett person/rette personer til medarbeidere på Grosås; kjøkkenet er prioritet nr 1
·Økonomi til å fullføre innrednings-arbeidet som gjenstår i kjelleren på Grosås. Det trengs fortsatt 400.000 til dette.

Hjertelig velkommen til våre kurs og samlinger!